.

.

translate

Sa vorbim despre Download sau,cel mai bun manager de download™




Astazi vom vorbi despre Download.Nu e asa ca este un subiect interesant,deoarece majoritatea dintre noi,descarcam in fiecare zi macar un fisier,fie un soft nou,fie un mp3 sau un videoclip,s.a.m.d.Eu,personal,descarc softuri,pe care le testez si daca sunt multumit,le pastrez in configuratia calculatorului,daca nu......via!
Pe cand navigam prin galaxia INTERNET,cu viteza "uimitoare" de 7 mb/s,am virat brusc la stanga(ca sa ma feresc de o gaura neagra din sistem)si,ce credeti?Am dat peste urmatorul program ,ce vi-l voi prezenta in tutorialul ce urmeaza.
Programul se numeste


Internet Download Manager







si este un manager de descarcari deosebit de interesant,pe mine m-a convins.

Ce poate sa faca acest soft?.....

  1. Mareste viteza de download,de 5 ori,adica cu 500%,ceea ce este un lucru extraordinar.
  2. Un alt lucru,nemaipomenit,este acela ca reseteaza si catalogheaza descarcarile,in asa fel incat,in cazul cand am pierdut conexiunea la internet,sau din diferite alte erori,sa nu fim obligati sa repetam descarcarea de la inceput,ci descarcarea se v-a relua de unde s-a intrerupt,fara a se pierde date.(ganditi-va ca vreti sa descarcati un fisier de 1 gb si se intrerupe conexiunea la internet,cand ati ajuns pe la 600 mb si dupa vreo 3-4 ore......)
  3. Are o interfata simpla si intuitiva care permite o gestiune comoda a download-urilor ba chiar, sistemul sau de segmentare al download-urilor se poate gestiona cu usurinta,pentru a imbunatati vizibil viteza de descarcare.
  4. IDM suporta transferuri ftp,http,cu suport pentru server proxy,firewall,redirect,si multe altele,aceasta varietate de compatibilitati,face ca IDM sa aiba acces la o multime de fisiere si sa descarce cu usurinta orice tip de fisier
  5. IDM se intergreaza perfect in toate browserele in asa fel incat devine un instrument uzual,fara sa necesite combinatii speciale de taste.
  6. Daca,inca nu v-am atras atentia,va mai spun ca IDM are o functie interesanta si anume aceea de captura a siturilor web,care nu doar ca ne permite sa descarcam un fisier de care avem nevoie,folosind filtrele,(de ex.toate imaginile sau sau fisierele video sau audio care sunt pe un sait web)ne permite chiar sa descarcam intregi subsectiuni ale saiturilor,sau situri intregi,pentru a putea naviga offline.IDM Grabber are un set de scheme predefinite, care face mai usoara capturarea unui sait.
Singura problema este ca programul are o perioada de proba de 30 de zile dupa care,ca sa poata fi folosit incontinuare,v-a trebui sa cumparati o licenta care costa 29,25$ si ,ca nu are interfata in limba romàna,insa,va asigur ca programul face toti banii.
Dar,cum noi romanii,ne descurcam in mai toate situatiile,facem rost de un crack,patch sau un serial key,de pe paginile prietenului nostru GOGU.




Download IDM-trial-30de zile
















No comments :

Post a Comment

Astept propunerile si comentariile voastre aici: