.

.

translate

HOW TO INCREASE INTERNET SPEED ,UP TO 20%,WITHOUT NO SOFTWARE.™



CUM MARIM VITEZA LA INTERNET CU 20%




  Daca in articilul precedent am vazut cum putem mari viteza la internet,cu OpenDNS,astazi vom vedea cum putem mari viteza la internet,cu 20%,fara sa instalam vreun soft ware aditional,ci doar din setarile windowsului.
increase speed
   Microsoft isi rezerva 20% din latimea de banda a internetului nostru,pentru scopurile proprii,ca,de exemplu:windows update ,notificari,sau,chiar pentru raportarea erorilor.De aceea,daca ,spre exemplu,am incheiat un contract cu un furnizor de internet care ne promite 7mega,in realitate vom avea cu 20% mai putin,deoarece microsoft,me fura(ca sa zic asa),20% din latimea de banda.Pentru a recupera
acest procent,de altfel,pretios,pentru unii si in unele situatii,apelam la urmatorul truc
:De precizat ca,acest truc este testat si functioneaza perfect in windows xp,in vreme ce,in windows vista ,seven sau eight,este posibil sa functioneze sau nu.Totusi,se poate configura,pentu ca nu dauneaza in niciun fel.

Urmariti videotutorialul pentru a vedea cum se executa acest procedeu






Si,nu uitati,daca aveti intrebari sau,pentru orice fel de problema,in domeniul PC,va rugam sa posati un mesaj pe rubrica de comentarii!De asemenea,tot in rubrica de comentarii,puteti cere un tutorial anume,.

3 comments :

  1. Anonymous12:33 AM

    Rugamintea mea se refera la modul cum pot sa recuperez parola(uitata) de la avast sau, in caz contrar, cum pot sa-l dezinstalez . Va precizez ca nu am cunostiinte avansate in domeniu dar as putea urma niste pasi,, indicati precis, in scopul atingerii obiectivului propus.
    E penibil dar asta este !
    Problema trebuie rezolvata deoarece nu mai pot sa umblu in setarile avast si nu mai vrea sa se dezinstaleze.
    Va multumesc respectuos !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Parola de la avast se afla in fisierul "aswResp.dat"care la randul lui ,se afla in folderul:c\program data\avast software\avast.Tot ce trebuie sa faci ,este sa stergi acest fisier,insa,nu poti sa-l stergi prin medota clasica din windows.Ai doua variante si,anume:
      1.Mai intai trebuie sa activezi vizualizarea fisierelor ascunse din windows.aceasta se face astfel..control panel-folder options-tabul "view"-si de acolo selectezi "show hiden files,folders or drives"
      Apoi,pornesti windows in safe mode(cand apare logoul windows apesi pe f8,pana cand apare "advanced boot options",Selectezi safe mode si apesi enter.
      apesi simultan win+r si scrii :"%ProgramData%\Avast Software\Avast"sau cauti locatia reaspectiva manual si,elimini fisierul "aswResp.dat".
      a doua metoda este sa folosesti un software de deblocare pentru a putea sa stergi fisierul respectiv,fara a boota in safe mode .cauta pe internet softul "unlocker".si cu acesta vei putea sterge in siguranta fisierul.
      daca doresti sa dezinstalezi avast antivirus,eu am realizat un videotutorial cu privire la modul sigur de dezinstalare a avast antivirus,te invit sa-l vizualizezi aici:http://contactit.blogspot.it/2013/01/dezinstalare-corecta-avast-free.html#.UXbXIqLvvoI

      Delete
  2. bai, asta da furt pe fata, bagami-as ceva in microsoft!

    ReplyDelete

Astept propunerile si comentariile voastre aici: