.

.

translate

HOW TO CANCELL THE LOGO FROM A VIDEO FILE ™
CUM SE ELIMINA LOGOUL DINTR-UN VIDEOCLIP ™
  In urma cu ceva timp,postam pe acest blog,un tutorial cu privire la introducerea unui logo pe un videoclip.Azi,a venit momentul sa vedem si cum se poate elimina acest logo.Ideea de a face acest tutorial mi-a dat-o un vizitator al blogului,printr-un comentariu.Apropos,daca doriti un tutorial anume,puteti lasa mesaje pe rubrica de comentarii.
cancell a logo

  Asadar,sa vedem,cam pentru ce ne-ar trebui noua un videoclip sau un film fara logo.In tutorialul despre introducerea logoului,am spus ca un logo face ca un anumit material sa devina intr-o oarecare masura,proprietatea cuiva.El este un fel de sigiliu(daca vreti),insa,dupa cum veti vedea,este posibil "furtul" unui material video.
La randul nostru,putem pune un alt logo si,astfel,filmul v-a aparea cu logo-ul nostru.

Tot ce avem nevoie este :


Urmariti videotutorialul urmator,cu mare atentie.

ADDING THE LOGOAWAY FILTER TO VIRTUALDUB/PLUGINS FOLDER

ENGLISH VERSION
NOTA:UPDATE 02.04.2015-PROCEDEU PERFECT FUNCTIONAL CU ULTIMA VERSIUNE DE VIRTUALDUB ,CHIAR SI IN WINDOWS 8.1 TESTAT PERSONAL
De specificat ca,acest procedeu poate viola eventuale drepturi de autor si,se pedepsepseste de catre legile in vigoare. Acest material este realizat in scop exclusiv,educativ si,autorul isi declina orice responsabilitate,in eventualitatea cand cineva violeaza legea privind drepturile de autor,ca urmare a vizionarii acestui material.