.

.

translate

HOW TO GET AN IPHONE WITH ONLY 12 EURO™

HOW CAN GET AN IPHONE WITH 12 €


CUM POTI AVEA UN IPHONE 5 CU DOAR 12 EURO
  Salutare prieteni si bine ne-am regasit la un nou tutorial.Este ceva timp de la ultimul articol,insa,astazi vin cu ceva nou.neobisnuit. As spune ca este ca un bonus,sau mai bine zis"o CIREASA DE PE TORT!.
  In acest tutorial va voi explica pas cu pas cum puteti primi(aproape) gratis un iphone 5 sau oricare alt produs Apple,la un pret de exceptie:numai 12 euro.Cred ca sunteti de acord ca,pentru un iphone 5,pretul de 12 euro este ca si cum ar fi gratis.In continuare,va voi da instructiunile,pas cu pas,nu trebuie decat sa le urmati litera cu litera si va veti primi cadoul.
Inainte de toate ,insa,sa eliminam scepticismul.Stiu ca sunteti neincrezatori si, pe buna dreptate,;astazi nu-ti mai da nimeni ,nimic pe degeaba si,totusi....se poate cu adevarat primi gratis un iphone?-sigur ca da.Iata dovada:


  Acum,probabil te intrebi:care este smecheria,trebuie sa fie ceva ilegal,nu se poate,nimeni nu da nimic pe degeaba,e prea frumos ca sa fie adevarat,etc.
Pentru a va spulbera si cea mai mica urma de indoiala,dupa ce va voi explica pas cu pas,toate instructiunile,va voi explica si de ce aceste persoane isi permit sa daruiasca toate aceste obiecte.
Cum veti vedea,este un sistem
100% legal,care are o logica pur comerciala.nu este nimic ilegal,nici o pacaleala,smecherie,etc.totul e legal si real.
de aceea ,va sfatuiesc sa cititi pana la sfarsit aceste instructiuni.
-->
ACUM SA TRECEM LA GHID
  1. PASUL 1 :INTRAREA PE SAIT.
  2. Pentru inceput,mergeti AICI! (mergeti fara probleme,situl se v-a deschide intr-o alta pagina,asa ca veti putea citi instructiunile in continuare).
  3. PASUL 2:ALEGE-TI CADOUL
  4. Saitul pe care il veti accesa este acesta:
      Dupa cum puteti vedea,aveti posibilitatea de a alege intre iphone,ipod,ipad si alte produse Apple,sau,mergand la taburile din susul paginii,puteti aplica pentru alte produse ale unor marci de prestigiu,sau avand posibilitatea de a obtine un bon de cumparare de pe saitul amazon.
  5. PASUL 3:DATELE TALE
  6. Apasa butonu "sign up now" .Iti v-a aparea o alta pagina.Introduce datele tale(ai grija sa fie corecte) iata cum vei completa formularul:
    • email:deja scris
    • confirm email:rescrie emailul
    • password si confirm password:scrie o parola cu care vei accesa de fiecare data saitul si confirma
    • first name:numele tau
    • surename:numele tau de familie
    • adress:adresa unde locuiesti.
    • city:orasul unde locuiesti
    • country/state.:judetul, sau provincia ,daca locuiesti in strainatate.
    • postcode:codul postal
    • country:tara unde locuiti.
    mai jos sunt doua patratele care scriu:"i want to receive the Freebiejeebies newsletter" si "i agree to the terms and conditions". daca a doua este obligatorie sa o selectati ,pe prima nu este necesar,insa va sfatuiesc sa o selectati,astfel incat veti putea ramane la curent cu toate ofertele si cadourile adaugate. Dupa ce ati selectat si cele doua patratele,dati click pe "continue",dupa care,veti primi mesajul urmator:
  7. PASUL 4:CONFIRMATI INSCRIEREA
  8. Pentru a confirma inscrierea trebuie sa mergeti la casuta de email cu care ati facut inscrierea.Veti primi un email asemanator acestuia.:
    Dati click pe linkul indicat de sageata.
  9. PASUL 5: COMPLETEAZA O OFERTA.
  10.   Ajunsi aici,trebuie sa completati o oferta.Asta inseamna ca trebuie sa intrati intr-unul din saiturile indicate de catre Freebiejeebies si sa completati o actiune.Asadar,logheaza-te pe situl Freebiejeebies cu datele pe care le-ai introdus in momentul inscrierii(email si password) si,vei vedea o fereastra ca aceasta:
      Va trebui sa clickati pe unul dintre aceste servicii si "sa completati o oferta"adica sa completati o actiune care va va fi prezentata.Sa vedem impreuna ,care dintre oferte va convine cel mai mult:
    • Fast Host -un serviciu de hosting foarte economic.Daca vreti sa va deschideti un website,acest serviciu este bunicel,va sfatuiesc sa-l folositi.
    • Cel mai consiliabil serviciu este:Little bid tasty.--Acesta este un serviciu de licitatii cu preturi scazute ,foarte bine organizat.Va sfatuiesc sa aplicati la acesta, deoarece sunt suficienti doar 10£(12€).Pentru a participa,oferta va fi completata foarte repede,in plus,veti avea posibilitatea sa castigati alte dispozitive electronice si,daca nu va place veti putea sa-l puneti in vanzare.
      Asadar,iata cum sa va inscrieti pe saitul Little bid tasty. Mai intai ,intra in sait si clicati pe SIGN UP.
    Dupa ce va inscrieti,va trebui sa completati oferta.eu va sfatuiesc sa folositi serviciul. Practic,acesta este pasul pe care noi ,toti scepticii,il consideram:"UITE PACALEALA" Insa,Little Bid tasty este un sait de liciitatii cu preturi foarte scazute ,foarte cunoscut in Anglia,si de aici,siguranta ca nu este nici o pacaleala.Da asemeni,acsst sait.nu va cere nici o carte de credit,ci doar sa cotizati cu 10 £(12 euro),dintr-un cont paypal,suma folosita pentru a putea participa la licitatii.Din 10£,veti avea 2000 de puncte pe care le veti folosi la licitatii. IMPORTANT:Cand va inregistrati pe acest sait,trebuie sa va inregistrati cu aceeasi adresa de mail cu care v-ati inregistrat pe Freebiejeebies,iar la intrebarea "how did you find us" ,alegeti din menu drop-down---Freebiejeebies.
      Dupa aceea,va vor trimite un email de confirmare.va trebui sa mergeti la casuta de email si sa confirmati inscrierea exact ca la pasul 4.Vei primi mesajul de confirmare a completarii inscrierii.acum,trebuie sa va logati pe sait si cumparati credit.Va reamintesc ca,daca aveti paypal este foarte simplu de folosit,daca nu,puteti folosi chiar si o carte de credit sau perplatita.totul este in siguranta.alegeti creditul minim de 10£,dupa care apasati butonul Purchase Credits.
    Veti fi redirectionati catre pagina de plata paypal.Daca nu aveti paypal,v-am spus,nu e nici o problema.Puteti folosi orice carte de credit.Uuurmati instructiunile si ne veti gresi.  Dupa ce veti cumpara creditul,veti vedea aceasta fereastra:
    Cum functioneaza little bid tasty?
    fiecare persoana poate face mai multe oferte pentru un singur obiect.Cine face oferta unica cea mai joasa,isi adjudeca obiectul pentru acel pret.Spre exemplu:La licitatia pentru un nintendo wii,participa 4 persoane care ofera 1 cent,o persoana care ofera 2 centi,doua persoane care ofera 3 centi si o persoana care ofera 4 centi.in acest caz,persoana care ofera 2 centi,adica cea care a avut oferta unica cea mai joasa,isi adjudeca obiectul pentru 2 centi. IMPORTANT:Unele licitatii sunt gratuite,in sensul ca nu trebuie sa folosesti credit pentru a participa la licitatie.Insa,pentru a completa oferta little bid tasty si a activa contul Freebiejeebies trebuie sa alegi o licitatie care-ti permite sa folosesti o parte din credit.Daca sub titlul licitatiei este scris:credits required for each bid.0,00 inseamna ca licitatia e gratuita,daca suma e alta decat 0,00,licitatia nu e gratuita si,este buna pentru a completa activarea contului freebiejeebies Alege o licitatie si introdu oferta in centi si apasa tasta bid Dupa ce ai completat oferta,freebiejeebies,dupa 10 minute va v-a activa contul si veti putea incepe sa invitati prieteni,in asa fel incat sa adunatipuncte si sa ajungeti sa primiti premiul pe care-l preferati.Cu cati mai multi prieteni,cu atat mai bine.Odata completata oferta ,va aparea aceasta:
  11. PASUL 6:INVITA PRIETENI
  12. (Tineti cont ca,dupa completarea ofertei,pot trece chiar si cateva zile,deoarece activarea se face manual.) In acest moment nu-ti mai ramane decat sa-ti inviti prietenii ca sa faca acelasi lucru care l-ai facut tu.Cum faci asta?Mergi la contul de freebiejeebies logheaza-te si foloseste linkul personalizat pe care-l gasesti la Refer friends"
De fiecare data cand un prieten de-al vostru v-a completa o oferta,voi veti castiga un refferer.
Ajunsi la 29 refferer,daca ati ales ca premiu,un iphone 5,va v-a fi expediat prin posta,acasa,premiul ales.
Acum,poate va ganditi,unde gasiti toate cele 29 de persoane care sa completeze oferta.?
Mai intai,intrebati-va familia si prietenii.
Cativa dintre ei vor fi fericiti sa va ajute,in plus,pot sa primeasca si ei un premiu.Pentru un ipod shuffle este nevoie doar de 2 prieteni.
O alta metoda este sa copiati linkul de refferer pe facebook sau alt sait si sa va indemnati prietenii.
Daca participati pe forumuri puteti insera linkul in contul vostru cu o vraza care sa invite, de genul:
"Castiga un iphone"e foarte simplu,dupa cum puteti vedea.

SI ACUM,SA INCERCAM SA VEDEM, DACA E CEVA PUTRED LA MIJLOC.
Pentru cei mai sceptici dintre voi,toate acestea pot inca parea imposibile.Cum fac tipii astia de Freebiejeebies sa ofere toate lucrurile astea?Simplu.In momentul in care o persoana se inscrie
si completeaza o oferta,ei primesc o suma de bani de la firma la care persoana respectiva completeaza oferta.In general sunt intre 30 si 40 £ pe care ei le primesc pentru fiecare oferta competata.
O parte din aceste castiguri o tin pentru ei,dat fiindca acesta este un serviciu pentru ei.
O alta parte(20£) o folosesc pentru a cumpara cadoul pe care trebuie sa-l trimita fiecaruia dintre noi.
Asadar,toti trei castiga.Noi castigam pentru ca primim acasa un cadou(sau pentru suma minima pe care am platit-o sa completam oferta),Freebiejeebies are un castig,iar firmele carora produse noi le testam se pot alege cu clienti noi.Si cu un singur client pot sa recupereze banii pe care i-au platit lui freebiejeebies.
Acum intelegeti de ce trebuie sa priofitam cu totti de aceasta ocazie?
In scurt timp puteti si voi cu totii sa primiti acasa cadourile mult dorite.

In concluzie:Va indemn pe toti sa va inscrieti pe acest sait.pentru ca va veti primi cadourile,nu este nici o pacaleala.


Pentru cine vrea sa se inscrie.o poate face apasind butonul de mai jos:






No comments :

Post a Comment

Astept propunerile si comentariile voastre aici: