.

.

translate

HOW CAN CONTROLL,REMOTELY,A COMPUTER WITH AN ANDROID DEVICE ™

CUM CONTROLAM DE LA DISTANTA,UN COMPUTER,CU AJUTORUL UNUI DISPOZITIV ANDROID
   Salutare oameni buni si,bine ne-am reagasit la un nou videotutorial.In acest articol,vom schimba putin argumentul si,anume vom vorbi despre cel mai popular sistem de operare la acest moment si,anume ANDROID.
Totusi,vom ramine la acelasi
capitol(windows)pentru ca voi expune o modalitate prin care putem controla un pc cu sistem de operare windows,de catre un dispozitiv mobil cu android,sub forma unei telecomenzi,daca vreti.Un mod simplu si eficace.
Dupa cum bine stiti,pe platforma Android sunt incluse cele mai performante dispozitive mobile si,ma refer aici la telefoanele mobile ,tablete, si chiar mini pc.Insa,nu conteaza daca dispunem de un dispozitiv foatre sau mai putin performant,chiar daca in anumita masura ,aceasta are o anumita influenta,in functie de performantele telefonului.Pe aceasta platforma sunt,cele mai multe aplicatii si,tot atatea posibilitati,cine este fan android,stie despre ce vorbesc(insa,o mare parte dintre acestea sunt inutile).


Navigand pe unul dintre cele mai prestigioase saituri din Italia,am gasit un articol despre o aplicatie ,interesanta,cu care se poate avea controlul unui computer,de catre un telefon mobil.Altfel spus,o telecomanda pentru computer.chiar daca nu am probat-o decat doua zile,va pot spune ca este chiar interesanta.Aceasta aplicatie se numeste REMOTE DESKTOP ,este creata de catre gigantul GOOGLE,deci este de incredere si,pe deasupra e gratuita.
Ce m-a impresionat foarte tare,a fost faptul ca ruleaza aproape perfect,comparativ cu team weaver,aproape fara laguri si ca are o rezolutie perfecta chiar si in full screen.poate rula pe display-ul telefonului,chiar si in full screen.
Tot ce trebuie sa facem este sa instalam aceasta aplicatie pe dispozitivul mobil,o configuram,dupa care instalam un host client(o extensie)in browserul chrome.
urmatorii pasi sunt descrisi in filmare.
Daca nu ma credeti,vizionati videotutorialul urmator si,nu uitati,daca aveti intrebari sau sugestii sau pentru orice nelamurire ,va astept pe rubrica de comentarii.Si, nu uitati sa va abonati la canalul meu you tube,pentru a fi la curent cu ultimele noutati in materie de internet si tehnologie.



No comments :

Post a Comment

Astept propunerile si comentariile voastre aici: